08 mei 2015

INVINCO GmbH werkt samen met gerenommeerde banken en biedt vermogensbeheer met een inleggarantie

Particuliere beleggers die voor een Wealth Management bij INVINCO GmbH kiezen, genieten interessante standaardvoordelen: een gerenommeerde Duitse bank zorgt als partner voor een veelomvattende inleggarantie die de wettelijke vereisten verregaand overtreft. Beleggers kunnen vermogens tot 500.000 euro door INVINCO actief en met een hoge diversificatie laten beheren.

INVINCO GmbH heeft ook voor kapitaalkrachtige particuliere beleggers individuele oplossingen in haar vermogensportefeuille – en werkt hierbij samen met betrouwbare Europese partners. Voor particuliere beleggers die een kapitaal van 25.000 tot 500.000 Euro renderend en veilig willen laten beleggen, ontwikkelt INVINCO transparant en voordelig gestructureerde beleggingsconcepten die speciaal zijn afgestemd op de streefdoelen, perspectieven en risicobereidheid van de klanten. De vermogensbeheerders uit Düsseldorf concentreren zich vooral op actief beheerde beleggingsfondsen en Managed Accounts, om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen die rendementen op basis van meerdere assetklassen realiseert. De concrete beleggingsbeslissingen in het kader van het vermogensbeheer worden genomen op basis van fundamentele en technische gegevens en volgens de overeenkomstige analyseprocessen van de researchafdeling.

Voor het beheer en de beveiliging van de inleg van klanten is INVINCO een nauwe samenwerking aangegaan met een gerenommeerde Duitse bank die in de financiële wereld wordt beschouwd als een uitgesproken specialist in waardepapieren, met toegang tot alle relevante internationale financiële platformen met deskundigen op het gebied van kapitaalmarktgerichte oplossingen voor het Wealth Management.

Dankzij deze samenwerkin profiteren de klanten bij INVINCO vooral van een solide inleggarantie die veel verder gaat dan het bedrag van 100.000 euro per rekening dat de wetgever eist voor spaar- en kapitaalinleggen. De partnerbank van INVINCO op het gebied van vermogensbeheer is lid van het vrijwillige inleggarantiefonds van de Duitse vereniging van banken (BdB) en kan een veiligheidsgrens bieden die tot 20 procent van het aansprakelijke eigen vermogen van de kredietinstelling bedraagt. Daarmee zijn ook omvangrijke particuliere vermogens volgens alle realistische verwachtingen jaren- en decennialang in grote mate beschermd.

De vermogende particuliere belegger geniet met INVINCO van een doorslaggevend standaardvoordeel van de financiële plaats van Duitsland; hij kan enerzijds vertrouwen op een professioneel kapitaalbeheer in diverse toekomstige martkfasen en kan tegelijk rekenen op een bovengemiddelde beveiliging van zijn belegde vermogen gedurende de hele beleggingsperiode.

Over INVINCO GmbH

INVINCO is een financiële dienstverlener met een licentie van de Duitse toezichthouder voor de financiële markten (BaFin). INVINCO biedt een servicegerichte gateway naar de internationale financiële markten. De maatschappelijke zetel is in Düsseldorf gevestigd.

INVINCO GmbH
Ingo Scheper

Friedrichstraße 34
40217 Düsseldorf

Tel.: +49 (0)211-88 22 50
Fax.: +49 (0)211-88 22 54 99

E-mail: info@invinco.eu
Web: www.invinco.com