20 aug 2015

RHP Vola Strategy fonds van INVINCO met positief halfjaarbericht

De Total-Return strategie van het door INVINCO GmbH gemanagte open Investmentfonds RHP Vola Strategy (WKN A1JRP2/ISIN DE000A1JRP22) betaalt zich ook in de eerste maanden van dit jaar voor de beleggers uit. Uit het zojuist verschenen halfjaarbericht is te lezen dat het fonds een positieve waardeontwikkeling van 8,45% tot eind mei gerealiseerd heeft. Begin dit jaar werd al een positieve waardeontwikkeling gemeld van het vooral op internationale aandelen gerichte fonds. Hiermee zet het fonds de positieve waardeontwikkeling in stijgende lijn voort. De voorziene winstuitkering aan de beleggers kon conform de planning binnen de gestelde termijn plaatsvinden.

Het boekjaar van het in 2012 opgerichte fonds eindigt op 28 november. De koop van fondsaandelen kan op maandelijkse basis plaatsvinden.

Verdere informatie over de performance van het RHP Vola Strategy kunnen beleggers in het actuele

persbericht van Invinco op de Newsblog invinco.net vinden. Daar kan ook het actuele halfjaarbericht als PDF gedownload worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>